Skip to content

Despre noi

De peste 15 ani, la dispoziția clienților noștri

Cu o experiență vastă și o reputație solidă, Ami Remat Colect se remarcă prin servicii profesionale, responsabile și inovatoare. Ca lider în industria de reciclare, oferim soluții complete pentru colectarea, sortarea, prelucrarea și valorificarea deșeurilor. Echipa noastra de experți este dedicată protejării mediului și susține principiile unei economii circulare, promovând reciclarea și refolosirea resurselor pentru a reduce impactul asupra mediului.

Lucrăm în strânsă colaborare cu clienții, adaptându-ne nevoilor și cerințelor specifice ale fiecăruia, de la persoane fizice, pana la societăți comerciale și industriale.

Ce colectăm: Fier vechi, cupru, aluminiu, alamă, inox, baterii, plumb, euro paleti și non euro, sticla ciob.

Asiguram transport, încărcare, manipulare cântărire, descărcare cu utilajele noastre. Dezasamblam cu tăietorii noștri autorizați hale metalice motoare electrice etc.

Echipamente: cântar electronic 60 tone, cântar electronic 15 tone, cântar electronic 500kg, mașină graifer cu schimb container, dubă 3,5 tone, stivuitor 5,5 tone. Ofertă personalizată pentru companii. Putem lucra cu dumneavostră pentru a asigura atât respectați legislația, cât și pentru maximizarea profitului din materiale recuperabile feroase și neferoase. Oferim cele mai bune prețuri de pe piață .

În concluzie, suntem alegerea ideală pentru oricine dorește o soluție eficientă și responsabilă în gestionarea deșeurilor. Cu angajamentul nostru față de mediu, serviciile de înaltă calitate și abordarea inovatoare, suntem un partener de încredere în construirea unui viitor mai sustenabil.

Cântar electronic

- Cantar electronic 60 tone;
- Cantar electronic 15 tone;
- Cantar electronic 500kg.

Mașină graifer

Masina graifer cu schimb container.

Dubă 3.5 tone

Dubă cu capacitate de până la 3.5 tone.

Stivuitor 5.5 tone

Stivuitor cu capacitate de 3.5 tone.