Skip to content

Servicii

De peste 15 ani, la dispoziția clienților noștri

Previous
Next

Preluare fier

Echipa noastră de specialiști cu experiență în domeniu este pregătită să se ocupe de procesul de preluare a fierului într-un mod profesionist și responsabil. Indiferent de cantitatea sau forma în care se află fierul (structuri metalice, bare, conducte sau alte componente metalice), noi suntem pregătiți să-l colectăm și să-l transportăm într-un mod sigur și eficient către facilitățile noastre de prelucrare.

Preluare alamă

Indiferent dacă sunteți un particular, o companie sau o organizație, serviciul nostru de preluare a alamei vă poate ajuta să gestionați eficient deșeurile metalice și să contribuiți la protejarea mediului. Ne dedicăm promovării economiei circulare și a reciclării sustenabile și suntem bucuroși să fim partenerul dumneavoastră de încredere în această direcție.

Preluare cupru

Înțelegem importanța aspectului financiar și oferim evaluări corecte și transparente ale cuprului preluat, astfel încât să beneficiați de un preț competitiv și echitabil. Ne străduim să oferim un serviciu prompt și profesionist, asigurându-ne că procesul de preluare a cuprului este simplu și fără probleme pentru dumneavoastră.

Preluare aluminiu

Vă invităm să beneficiați de serviciile noastre profesioniste și să ne încredințați preluarea aluminiului dumneavoastră. Garantăm o colaborare eficientă, transparentă și ecologică, transformând deșeurile de alamă în resurse valoroase și contribuind la construirea unui viitor mai sustenabil.

Preluare cabluri electrice și baterii uzate

Ne asigurăm că orice substanțe periculoase conținute în cabluri sunt eliminate într-un mod sigur, protejând astfel mediul și sănătatea publică.

Bateriile uzate sunt deosebit de nocive pentru mediu dacă nu sunt gestionate corespunzător. Prin preluarea și reciclarea lor, evităm poluarea solului și apei cu substanțe toxice precum plumbul, cadmiul și mercurul. Asigurăm o manipulare și un tratament adecvat al acestor baterii, contribuind la protecția mediului înconjurător și la prevenirea riscurilor pentru sănătatea umană.

Preluare inox

Procesul nostru de preluare implică o sortare atentă a oțelului inoxidabil și identificarea diferitelor calități și compoziții. Astfel, putem asigura o valorificare maximă a materialului și o reciclare eficientă, reducând astfel necesitatea de extracție a resurselor naturale și minimizând deșeurile.

Preluare paleți

Procesul nostru de preluare implică o evaluare atentă a stării paleților și a posibilității de reutilizare sau reciclare. Paleții în stare bună pot fi recondiționați și reintroduși în circuitul economic, oferind astfel o alternativă sustenabilă și economică față de achiziționarea de paleți noi. Paleții deteriorați sau neutilizabili sunt reciclați în mod responsabil.

Preluare plumb

Dispunem de infrastructura necesară și de utilaje moderne pentru a gestiona cu succes diverse tipuri de plumb. Procesul nostru de sortare și reciclare utilizează tehnologii avansate, asigurând o valorificare maximă a fiecărei componente de plumb. Prin reciclarea plumbului, contribuim la conservarea resurselor naturale și la reducerea impactului asupra mediului înconjurător.

Servicii personalizate

Cu ajutorul utilajelor și echipamentelor moderne pe care le deținem, suntem pregătiți să demontăm și să tăiem obiectele din fier într-un mod precis și eficient. Fie că este vorba de hale industriale, structuri metalice, utilaje grele sau alte componente din fier, avem capacitatea de a le manipula și de a le procesa într-un mod sigur și responsabil.